Vezenje ali tiskanje – kaj je boljša izbira in zakaj

Ko se odločamo za nakup promocijskega gradiva oziroma materiala za svoje podjetje, pogosto izberemo tudi tekstil, saj velja za zelo priljubljen material. Na voljo so promocijske majice, jakne, puloverji in še bi lahko naštevali. Seveda je ne nazadnje potrebno poskrbeti tudi za tisk oziroma za vezenje na takšnih izdelkih za promocijo podjetja.

Še preden se torej odločimo, ali bomo na tekstilu uporabili tisk ali vezenje, je najbolje proučiti, kaj je pravzaprav bolje. Sicer pa lahko razliko najbolje vidimo tako, da si od blizu ogledamo promocijske izdelke, na katerih je na primer logotip vezen ali potiskan. Večina od nas bi se po tem ogledu zagotovo odločila za vezenje, saj deluje veliko bolj prefinjeno.

Vezenje ali tiskanje – kaj je boljša izbira in zakaj

 

Ogled in ponudba izdelkov za promocijo

Seveda je promocija podjetja sila pomembna zadeva, še posebej če želimo svoje storitve oziroma izdelke predstaviti tudi nekoliko širši javnosti. Tudi sicer se spodobi, da na vsake toliko časa primerno obdarimo svoje zveste stranke oziroma kupce, svoje zaposlene, poslovne partnerje ter morda še koga. Kaj jim bomo podarili, pa je v veliki meri odvisno od nas.

Omenili smo, da je tekstil – takšen in drugačen – med daleč najbolj zaželenimi izdelki, kar se tiče same promocije. A če želimo res doseči to, kar smo si zadali s promocijo, moramo na tekstil primerno natisniti svoj logotip ali pa kakšen drug podatek o svojem podjetju. Tiskanje pa torej ni edini način, s katerim logotip lahko namestimo na primerno mesto tekstila. Za marsikoga je vezenje veliko boljša izbira, in to z več vidikov.

 

Vezene majice so veliko lepše pa tudi bolj kakovostne

Če imate doma kakšno majico ali kakšen drug kos oblačila, kjer je nanj nameščen logotip, potem takoj veste, ali je bilo pri nameščanju tega uporabljeno tiskanje ali vezenje. Če je bilo uporabljeno vezenje, potem je majica tudi po več pranjih še vedno videti kot nova.