Ob prijetni svetlobi, ki je prehajala iz plise zavese, sem si kupila popolno obleko

Vstopila sem v svoj najljubši butik, ki v svojem čudovitem ambientu in svetlobi, ki prihaja iz plise zavese, vedno nudi resnično čudovite dizajne oblačil. Prihajajoči vikend me čaka zelo pomemben dogodek, zato sem se odločila, da si izberem novo obleko, ki bo najbolje poudarila mojo ženstvenost.

Seveda ob dejstvu kakšna oseba sem se vedno najprej zapodim v kotiček s črnimi oblačili, kjer vsako do podrobnosti pregledam in se že skoraj zaljubim v meni najboljšo. Vendar me je tudi tokrat želja po manjšem premisleku preusmerila v bolj barvite modele, ki so oddajali izredno prijetno energijo izpod svetlobe plise zavese tik poleg njih. Najbolj sta mi v oči padli rumena in oranžna obleka. Na srečo imam že dovolj temno polt, da bi tudi takšna barva lahko že sedaj na meni bila videti lepo.

Pri takšnih tonih se hitro zgodi, da ne izpadejo dobro na presvetli polti. Vseeno sam naredila še en krog okoli drugih kotičkov in drugih barv. Zagledala sem čudovito modro obleko, za katero sem se hitro odločila, da jo tudi pomerim. Vendar se je pod direktno svetlobo, ko sem dvignila plise zavese izkazalo, da pa vseeno ta ton na paše dobro no mojo barvo las. Nadaljevala sem poti proti rdeči in rožnati, vendar me nekako nista prepričali. Tako, da sem se vrnila nazaj na kotiček toplih barv in izbrala elegantno oranžno obleko, ki je imela resnično lep odtenek. Najprej sem mislila, da zaradi svetlobe, ki prihaja iz plise zavese, ki je prav tako oranžne barve. Vendar ko sem jo pomerila in se ogledala pod drugo svetlobi, sem opazila, da je ta obleka popolna zame.

Ne vem točno, zakaj, ampak ta butik mi je resnično pri srcu. Vem samo to, da vedno ravno tu najdem točno to, kar iščem. Ima precej preprost dizajn, ampak njihove plise zavese resnično poudarijo celoten ambient in še bolje vsa oblačila.