Prijateljica že obvladuje odstranjevanje znamenj in še marsikaj drugega

Prijateljica je po skoraj treh mesecih že prava strokovnjakinja za odstranjevanje znamenj o čemer niti nisem dvomila nikoli. Vedno si je želel delati nekaj takega in sedaj se ji je končno ponudila priložnost.

Sama sicer na dolgi rok cilja bolj na to, da bi se naučila kakšne lepotne posege, vendar tudi odstranjevanje znamenj ni ravno preprosta storitev, Pravi, da je vseeno treba malce paziti, da ne pride, do kakšnih poškodb, kjer bi lahko nastalo kaj vidnega na daljši rok. Sicer moraš biti za že precej neroden kot pa karkoli drugega. Ona je zelo natančna to vem, tako, da vem, da je odstranjevanje znamenj pri njej zelo profesionalno

Verjetno sama ne bom nikoli ugotovila, kakšno bi bilo odstranjevanje znamenj pri njej, ker za zdaj ne obstajajo znamenja, ki bi mi jih bilo treba odstraniti. Lahko, pa se se bo, kdaj to spremenilo. Prej upam na to, da bo, takrat ko bom potrebovala kakšen srednji lepotni poseg že tako naučena, da bo lahko naredila kaj takega in bom dobil kakšne prijeten popust. Do tega je še dolgo, da bom kaj takega potrebovala, ker mi za zdaj malce boljše nege naredijo vse, kar potrebujem. Imam pa vseeno na sumu, da čez nekaj let ne bo več tako lahkotna situacija z mojim obrazom. Kljub temu da sem pridna in že nekaj let delam obrazno jogo. Ampak nič ne bom rekla, ker lahko, da bo vse čisto drugače, kot si predstavljam. Za obrazne mišice me niti ne skrbi toliko kakor za kožo na obrazu, ki izgublja lesk in elastičnost. Kljub temu da pazim, kaj jem in kaj dajem na kožo.

Prijateljica že obvladuje odstranjevanje znamenj in še marsikaj drugega

Lahko pa, da bom vmes našla še kaj drugega ali pa mi bo prijateljica dala še kakšen dober nasvet za kakšno njihovo kremo. Najbrž bom prej prišla k njej na kaj takega kakor pa na odstranjevanje znamenj, ker sem čisto zadovoljna z znamenji, ki jih imam.