Konec tedna in vinska fontana, z najlepšim razgledom nas pričakuje

Prišel je končno konec tedna, ki ga bomo preživeli v Marezigah in prav postaja je bila vinska fontana, saj je bila prva izbira vseh. Ne vem točno, zakaj, ampak predvidevam, da zaradi vsega, kar ponuja na enem mestu. Odlično vino in hrana ter fantastičen razgled. Torej prvi dan gremo tja. Naslednji dan imamo pa načrtovane izlete na nekaterih drugih lokacijah, ampak bomo videli, kaj nam bo zares najbolje ustrezalo. Morda bomo, ko bomo tam, kjer je vinska fontana, izvedeli še za kakšno drugo zanimivost in se bomo raje odločili za to.

Konec tedna in vinska fontana, z najlepšim razgledom nas pričakuje

Včasih je bolje, da celo potovanje ni do podrobnosti načrtovano, da se lahko zgodi še kaj spontanega vmes. Jaz sem vedno pristaš tega, prej kakor pa, da je potovanje en velik načrt. Imam raje več možnosti na voljo, da se lahko resnično posvetim temu, da uživam, raziskujem in doživim kaj novega in nepričakovanega. Pravijo, da se življenje zgodi, medtem ko si prezaposlen zato, da, načrtuješ. Velikokrat se je že izkazalo, da sem zamudila kakšno zelo dobro priložnost, ko sem bila prevel fokusirana na načrt, ki sem ga naredila. Na koncu je res življenje nekaj, kar se zgodi in ne en velik načrt. Zato bo vinska fontana, spet ena takšna priložnost, da vidim, če me lahko tudi kaj spontanega vmes preseneti. Bilo bi vsekakor zelo zaželeno. Že dolgo nisem nič kaj takega doživela. Vseeno je dejstvo, da imamo vsi zelo veliko obveznosti in včasih enostavno ne gre drugače, da moramo malce, pozabili na to, da sproščeno uživamo. Potem pa ponovno pride čas, ko moramo tudi sebi privoščiti tisto, kar potrebujemo. In tokrat bo to vinska fontana ter morda še kakšen drugačen dogodek za tem, ki ga sedaj še nimam v mislih.

Vsekakor se pa najbolj veselim razgleda, ki ga ima vinska fontana, in dobre hrane ter vina, ker se res veselim večerje, ki je nisem jaz skuhala.